Idag har jag hittat en riktigt intressant match i La Liga, hemmalaget har börjat tappa formen medans bortalaget levererar ett stabilt intryck. Det luktar målrikt och överspelet lockar. Häng med

Atletico Madrid – Valencia
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.77 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-28 21:00

Atletico Madrid har sannerligen åkt berg och dalbana denna säsong, man har spelat riktigt svagt för att sedan hitta formen och faktiskt börja spela riktigt bra för att sedan dala igen. Nu är man inne i en formsvacka och det är dags att man vänder detta igen inför säsongsslutet. Senast förlorade man borta mot Almeria med 1-0. 1-1-3 på dom fem senaste och laget kan bättre.

Valencia fortsätter att leverera även om man blandar och ger en aning. Senast vann man hemma mot Getafe med 2-1 vilket var väntat och man höll hela vägen. 2-2-1 på dom fem senaste och laget känns stabilt. Man ligger 3 i tabellen 10 poäng efter Real Madrid på andra platsen.

Atletico Madrid måste börja vakna nu, och i ljusa stunder kan man måla ordentligt, Valencia är inga duvungar och visst kan man ligga på ordentligt gällande anfallet, man har ett riktigt bra lag och fire power finns det gott om. Båda lagen har inte bjudit på några målkalas senaste tiden, jag tror att vi kommer att få se ett idag. Tidigare möten lagen emellan har bjudit på en del mål och bägge lagen har kapaciteten till det. Jag tror vi kommer att få se en riktigt rolig match där det kommer att bjudas på en del sköna mål.

Överspelet känns givet och oddset är spelbart, nu är det bara att njuta av matchen.

Lycka till.