Förra helgen slutade på plus och vi hoppas så klart att denna helg fortsätter i samma spår. Jag har granskat dagens utbud i La Liga och England och det ser hörintressant ut. Häng med.


Sporting Gijón – Villarreal
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.45 @ Expekt
Spelstopp: 2009-11-28 18:00

Sporting bjöd på en något svag insats i förra matchen när man inte lyckades få hål på Xerez borta, matchen slutade 0-0. Laget är fortsatt obesegrat och man har på dom fem senaste 2-3-0. Sporting ligger inför dagens match på en sjunde plats i tabellen.

Villarreal har gått trögt i ligan denna säsong men har börjat pricka formen igen, senast vann man övertygande hemma mot Valladolid med 3-1, 3-0-2 på dom fem senaste och laget ligger på en elfte plats i tabellen inför dagens möte.

Sporting saknar två viktiga försvarare i denna match, Alberto Botia och Jose Angel vilket är ett minus.
Villarreal har inga större problem i laget att rapportera.

Sporting är bra hemma det är det inget snack om, men man har inte spelat övertygande i dom senaste matcherna, nu möter man ett lag på uppgång och formen ser lovande ut för Villarreal. Villarreal har heller inte vunnit en enda gång på bortaplan denna säsong, något som kommer att ändras idag, jag litar på Villarreal ikväll att dom fixar första bortavinsten för säsongen och lirar till givet odds.


Sheffield W – West Bromwich
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.21 @ Pinnacle Sports
Spelstopp: 2009-11-28 16:00

Sheffield W har inte övertygat senaste tiden, 0-0 borta mot Ipswich i senaste matchen, inte en enda vinst på dom fem senaste och raden 0-2-3 imponerar inte. Laget ligger på en sjuttonde plats i tabellen.

West Bromwich har spelat desto bättre, senast blev det en given seger med 4-1 hemma mot Bristol City, 3-1-1 på dom fem senaste och laget ligger tvåa i tabellen två poäng efter Newcastle.

Formkurvorna pekar åt två olika håll i denna match, jag har svårt att se hur Sheffield W skulle kunna göra något för att undvika en förlust i denna match. West Bromwich spelar riktigt bra för dagen och ser fortsatt starka ut, jag lirar tvåan här alla dagar i veckan.

Lycka till.