Hockeyn fortsätter att dominera spelutbudet och även dagens drag hämtas från dagens omgång i Elitserien. HV71 har gått från klarhet till klarhet, frågan är om det fortsätter i samma anda idag. Häng med.

HV 71 – Timrå IK
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.67 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-10-28 19:00

Enda förlusten HV71 har på dom fem senaste var bortamötet mot Modo som slutade med en 5-1 förlust, laget har nu efter den matchen tre raka vinster, senast hemma mot Modo med 4-0. HV71 återfinns på en femte plats i tabellen två poäng för dagens motstånd Timrå. 7-2-1 hemma och man är stabila hemma.

Timrå har inte alls gått framåt senaste tiden, senast blev det en ny förlust borta mot Färjestad med 4-2, 1-0-4 på dom fem senaste och det har inte alls sett bra ut. Man är nästintill sämst i BP och drar dessutom på sig onödiga utvisningar.

För HV saknas Mikko Luoma, Kris Beech och Lance Ward har tagit ett uppehåll från hockeyn. Frågetecken finns för Johan Björks medverkan.

Timrå saknar Per Hallin och Tomas Skogs.

HV71 har bara blivit bättre och bättre medans Timrå fortsätter sin kräftgång, en massa onödiga utvisningar tillsammans med ligan sämsta BP är inte bra och med ett HV71 som har en riktigt fin dagsform och som spelar riktigt stabilt hemma låter inte allt för nyttigt för Timrå.

Ettan är spelbar och jag testar med måttlig insats ikväll.

Lycka till.