En helt OK dag igår och nu riktar vi blickarna mot söndagens utbud. Jag har fastnat för två spel i Serie A idag som testas. Häng med.

Catania – AS Roma
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 2/5
Odds: 2.10 @ Bet365
Spelstopp: 2009-09-27 15:00

Catania har krampat i ligan och har på dom fem senaste inte lyckats vinna en enda gång, i senaste matchen fick man nöja sig med 0-0 borta mot Atalanta.

Roma har spelat aningen bättre och i senaste matchen fick man 3-3 borta mot Palermo. På dom fem senaste har man nu 2-1-2.

Catania saknar idag Pablo Barrientos, Fabio Sciacca, Pablo Sebastian Alvarez och Giovanni Marchese.
Roma får klara sig utan Doni och Julio Baptista, Matteo Brighi kommer att vilas.

En ganska öppen och tillknäppt match att vänta denna söndag, Catania gör inte speciellt mycket mål för dagen, Roma kommer säkerligen att ligga och avvakta innan man går till attack och kommer nog inte lägga så mycket krut på att vinna med många mål, 0-1 låter troligt.

Jag tror inte vi kommer att få se många mål i denna match varav jag spelar under 2.5 mål.


Chievo Verona – Atalanta
Mitt tips: X
Insats: 2/5
Odds: 3.40 @ Ladbrokes
Spelstopp: 2009-09-27 15:00

Chievo har spelat OK senaste tiden, man har inte överpresterat direkt och blandat bra insatser med lite halv dåliga. I senaste matchen fick man 0-0 borta mot Siena.

Atalanta har verkligen inte bjudit på så mycket senaste tiden, raden 0-1-4 på dom fem senaste säger det mesta och fortsätter man så här kommer man få en lång och tung säsong med biljett ur högsta ligan.

Chievo saknar enbart Luca Rigoni idag.
Atalanta saknar idag Nicola Madonna, Federico Peluso, Edgar Barreto och Leonardo Talamonti, Thomas Manfredini är avstängd.

Inget av lagen vill förlora dagens match, det största värdet i denna match ligger i ett oavgjort resultat och jag tror att båda lagen är nöjda med en delad pott. Jag gillar oddset på oavgjort och lirar med liten insats.

Lycka till.