Helgen stundar med en massa härliga matcher som står och väntar, idag fredag värmer vi upp med en match från Tyskland. Bayern München hade lite problem i första matchen, fortsätter dom idag? Häng med.

Kaiserslautern – Bayern München
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.35 @ Nordicbet
Spelstopp: 2010-08-27 20:30

Båda lagen har inlett säsongen med varsin seger, Kaiserslautern vann borta mot Köln med 3-1 medans Bayern München vann hemma mot Wolfsburg med 2-1 där seger målet kom först i den 91 minuten.

Kaiserslautern som är nya i högsta ligan har inlett på ett klart bra vis, visserligen har man bara spelat en match men visst ser det lovande ut. Det är inget dålig lag man ställer upp med och den som tror att Bayern München kommer ta en lätt promenad seger tror fel.

Bayern München vann sin senaste match men segermålet kom i en 91 minuten, turligt om man frågar mig, ett lag av denna kaliber för ju ha avgjort matchen betydligt tidigare än så.

Lagen dras med lite småskador med mönstrar starka startelvor ikväll, visst ska Bayern München bara favoriter, men det är början på säsongen och det mesta kan inträffa, laget har blivit lite väl stora favoriter.

Att Bayern München vinner matchen är trots allt det mest troliga, oddset på tvåan är dock långt ifrån spelbart och magkänslan säger en hyfsat tillknäppt match med få mål och jag lirar under 2.5, när lagen möts tidigare har faktiskt flertalet matcher slutat just under 2.5.

Lycka till.