Kvällen bjuder på en hel del intressanta matcher. Jag har hittat en riktigt intressant match där oddset är klart spelbart. Häng med.

IFK Sundsvall – Hudiksvalls ABK
Mitt tips: 2
Insats: 3/10
Odds: 3.60 @ Bet365
Spelstopp: 2010-07-27 19:00

Omstart av serien och Sundsvall hittar vi sist i tabellen med blott åtta poäng. Laget har inte gått allt för bra senaste tiden och har 0-2-3 på dom fem senaste. Man förlorade senast för en månad sedan mot just Hudiksvall med 2-1 borta och Sundsvall kommer att vara revanschsugna plus att man behöver poäng nu för att inte tappa ännu mera i botten. 2-1-2 hemma denna säsong.

Hudiksvall återfinns på en tredje plats och laget har spelat klart bra senaste tiden, blott en förlust på dom fem senaste med 4-0-1. En del av taktiken för Hudiksvall senaste tiden har varit att spela ett aggressivt försvarsspel vilket också gett resultat. En taktik man kommer att fortsätta med mot Sundsvall ikväll. Enda nackdelen för Hudiksvall denna säsong är deras bortaspel som varit allt annat än bra. 1-0-4 hittills borta och man måste bli bättre på bortaplan.

Oddsen här sitter helt fel enligt mig, visst ska Sundsvall vara favorit i och med att man spelar hemma, men Hudiksvall är inte dåliga och någon gång vänder det även borta. Dessutom är det inte mer än ca 7 mil mellan Sundsvall och Hudiksvall vilket gör att hemmaplansfördelen inte blir så särskilt stor, och bortaskapet blir inte heller så pass stort för Hudiksvall.

Jag tror att man kan vända den negativa bortatrenden ikväll och oddset som bjuds på bortaseger gör det väl värt att prova. Dock håller jag nere insatsen en aning på Hudiksvall ikväll då man själva sagt att man inte är helt säkra på vart man står formmässigt efter uppehållet, dock har man tränat på bra under dom senaste två veckorna.

För den som vill säkra upp kan alltid spela X2 i matchen.

Lycka till.