Marknaden rosar oss inte direkt denna tisdag. Jag har dock hittat en match som luktar målsnål lång väg och jag kliver in på under spelet. Häng med.

Grenoble – Paris SG
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.60 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-27 19:00

Grenoble har en usel säsong bakom sig, laget ligger sist i Ligue 1 med 16 poäng. 0-1-4 på dom fem senaste gör inte saken bättre heller. Hemma denna säsong har man 2-5-10 vilket inte duger om man ska spela på denna nivå.

PSG har heller inte gjort den bästa av säsonger denna säsong, laget ligger på tionde plats vilket får ses som icke godkänt då man hade kunnat ligga bättre till. Dock är man obesegrade på dom fem senaste med 2-3-0. Man har inget bra borta facit denna säsong heller.

Grenoble har inte mycket att spela för i ligan nu, man är hjälplöst sist och dagsformen är någonstans i yttre rymden. PSG spelar inom kort final i den inhemska cupen. Tränaren insisterar på att laget kommer att vara fokuserat på denna match och således inte ge bort några poäng gratis.

Med största sannolikhet kommer man att mönstra ett ung lag där flera spelare är ute efter att visa vad man kan och att man förtjänar en plats i startelvan i cup-finalen.

Inget av lagen gör särskilt mycket mål för dagen, PSG kommer att testa en del under matchen och en del oerfarna spelare kommer säkerligen få chansen. Grenoble har ingen form och har för stunden väldigt svårt att hitta mål. Jag är övertygad om att vi kommer att få se en tråkig och målsnål match. Jag lirar under 2.5 här.

Lycka till.