Helgen är kommen och med den ett mastigt utbud på sportfronten. Många matcher att välja bland då fulla omgångar spelas i dom flesta ligor. Jag har fastnat för ett odds i La Liga och kliver in. Häng med.

Zaragoza – Valencia
Mitt tips: 1X
Insats: 3/10
Odds: 1.67 @ Sportingbet
Spelstopp: 2010-03-27 22:00

Zaragoza har inte riktigt fått till det senaste tiden, i senast matchen förlorade man knappt med 1-0 borta mot Almeria. Laget återfinns på en sjuttonde plats i tabellen precis ovanför strecket och alla poäng är av största vikt just nu. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 4-4-5.

Valencia har inte direkt imponerat senaste tiden, senast blev det vinst med knappa 1-0 hemma mot Malaga. Laget ligger trea alldeles för långt efter Barca och Real för att ha något med topp 2 att göra. Man har ett lite försprång till Mallorca som ligger och jagar strax efter. 2-1-2 på dom fem senaste och man har 7-3-4 borta denna säsong.

Zaragoza har inte mycket att rapportera om på skadefronten förutom Lafita och Uche som är skadade samt Ponzio som är avstängd.

För Valencia ser det tyngre ut, saknas till denna match gör David Villa, Miguel, Navarro, Marchena, Albelda och Mathieu. Frågetecken finns för Jordi Alba. Tillbaka är Bruno och Chori.

Formässigt har ju klart Valencia ett stort försprång jämfört med Zaragoza. Visst har Valencia vunnit en del senaste tiden men utan att imponera. Med bekymren på skadefronten känns inte Valencia riktigt stabila, dessutom vet man aldrig när det vänder för ett lag som Zaragoza som dessutom är i betydligt större poängbehov än Valencia.

Jag tror faktiskt att Zaragoza kan fixa minst oavgjort här i denna match och lirar därför 1X med liten insats.

Lycka till.