Massivt utbud lördag och det ser riktigt lovande ut. Mycket fotboll står på programmet och jag har hittat ett riktigt bra överspel i Championship. Häng med.

Watford – Newcastle
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.99 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-27 16:00

Watford ligger i mitten av tabellen och har bjudit på ett stabilt spel senaste tiden. Man behöver plocka poäng nu för att inte bli indragna i bottenstriden då det är jämt från mitten och neråt. Senast fick man 2-2 borta mot Scunthorpe, man tog ledningen i 90 men tappade till 2-2 strax efter. 2-1-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat bra.

Newcastle ångar på och innehar första platsen i tabellen. Senast tog man en klar vinst hemma mot Preston med 3-0. 3-1-1 på dom fem senaste och visst vinner man, dock kan jag inte säga att man imponerar allt för mycket i en del av matcherna. Men man gör vad som krävs för att vinna.

Båda lagen gör den del mål för dagen, men tappar också in en del vilket resulterar i höga målsnitt för båda lagen. Tidigare möten har inte bjudit på allt för många mål, något jag tror kommer att ändras i och med denna match. Newcastle kan på egen hand fixa detta överspel redan i halvtid om man är på humör. Watford har heller inga större problem med att hitta målet och överspelet i denna match känns riktigt intressant. Jag tror vi kommer att få se minst två mål redan i halvtid och sedan är det bara att njuta av andra. Oddset på över är klart spelbart.

Lycka till.