Real Madrid höll undan och klarade handikappet mot Getafe, plus i kassan torsdag och vi siktar vidare på att fylla på den ytterligare inför helgen. Häng med.

Marítimo – Sporting CP
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.10 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-03-26 21:15

Marítimo hittar vi på en tionde plats i tabellen av Liga Sagres, laget har inte spelat särskilt övertygande senaste tiden. Man hade en bra period i mitten av säsongen men har sedan dess fortsatt att dala i både tabell och form. 0-2-3 på dom fem senaste och 5-2-5 hemma denna säsong.

Sporting åkte ur Europa League senast och man har haft lite tid på sig att smälta det och ladda om. Man hade stora problem i backlinjen mot Atletico Madrid i Europa League och laget kämpade på så gott man kunde. I ligan har det sett hyffsat ut senaste tiden och man är nu obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0. Man ligger fyra i tabellen och har en bit upp till fjärde platsen som innehas av Porto. Borta denna säsong har man varit hyfsat stabila med 4-5-2.

Sporting har backlinjen intakt till denna match, man dras dock med lite problem på mittlinjen men man ska kunna lösa det ändå. Marítimo dras också med lite småskador.

Sporting har en övertygande plusstatistik på Marítimo, här tror jag att Sportings klass och rutin avgör. Med tanke på hur det sett ut senaste tiden för Marítimo ska man inte ha några större chanser till vinst här trots hemmaplan. Jag lirar måttlig insats på Sporting denna fredag.

Lycka till.