Fredag är fredag och utbudet skvallrar om lugnet före stormen. Dags att ladda upp inför helgen och jag har hittat ett inressant spel ikväll, det luktar hemmaseger och jag kliver in. Häng med.

Schalke 04 – Borussia Dortmund
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 2.08 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-26 20:30

Schalke 04 hittar vi på en 3 plats i tabellen, man är inte helt avhängda från toppen och fixar man bara poäng lever striden vidare. Senast förlorade man mot Wolfsburg med 2-1 borta, man tog tidigt ledningen men tappade allt i andra halvlek. 2-2-1 på dom fem senaste och visst finns formen där.

Borussia Dortmund hittar vi på en 5 plats i tabellen endast några poäng efter Schalke, senast blev det en fin vinst hemma mot Hannover med klara 4-1. Man har varit något svajiga senaste tiden och har 2-0-3 på dom fem senaste.

Schalke 04 har varit ruggigt stabila hemma denna säsong med 8-2-2 och man är med den raden ligans näst bästa lag hemma denna säsong. Borussia Dortmund har inte varit alltför stabila senaste tiden, dessutom har man inte varit bra borta denna säsong. Schalke 04 ska ha toppchans här hemma att bärga hem tre viktiga poäng och jag lirar ettan till givet odds.

Lycka till.