Mer hockey på menyn idag och dagens drag hämtas från Elitserien. Häng med.

AIK – Luleå HF
Mitt tips: Luleå 0 (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Insats: 5/10
Odds: 1.77 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-10-26 19:00

AIK kommer från två nederlag, senast mot Södertälje där man förlorade med 3-2 borta, dessförinnan förlorade laget mot HV71 hemma med hela 3-7. AIK återfinns näst sist i tabellen och har inte gått allt för bra senaste tiden.

Luleå kom tillbaka efter nederlaget mot Färjestad den 19 oktober och har nu två raka vinster, 1-0 hemma mot Modo och senast en viktig seger efter sudden mot Skellefteå med 3-2. Den senaste var nog en seger som stärkte laget och som gladde fansen ordentligt. För övrigt har Luleå nu 4-0-1 på dom fem senaste och man kan inte annat än säga att det ser fortsatt stabilt ut.

I senaste matchen saknade AIK Daniel Bång, Tobias Ericsson, Jonas Liwing och Patric Blomdahl. Minst två av dessa förväntas komma tillbaka ikväll.

Luleå får tillbaka Janne Niinimaa som var förkyld i senaste matchen.

Senast lagen möttes vann Luleå med 1-0, idag är det ett helt annat Luleå som väntar AIK och man bör få det svårt idag, AIK hemma denna säsong har heller inte varit alltför stabilt. Luleå håller sin spelplan och även om man inte imponerar i varje match får man dom resultat man vill ha.

Jag tror Luleå blir lite för svåra för AIK att rå på ikväll, man har det där flytet i laget och i sitt spel som är svårt att sticka hål på. Tvåan är given

Lycka till.