Lördagar brukar bjuda på en hel del intressanta spelobjekt och det är bara att välja och vraka. Dagens drag hämtas från Hockeyallsvenskan. Häng med.

Mora IK – Växjö Lakers HC
Mitt tips: 1
Insats: 3/10
Odds: 2.50 @ Expekt
Spelstopp: 2010-09-25 18:00

Mora har inlett säsongen riktigt uselt och har efter tre matcher tre raka förluster. I senaste matchen blev man totalt bortspelade av Örebro och matchen slutade till sist 6-1. Det har inte sett bra ut och frågan är hur laget ska kunna vända detta. Inga skador att tala om i laget.

Växsjö har öppnat riktigt starkt och har efter tre spelade matcher tre raka vinster, senast vann man med fina 7-4 hemma mot Borås. Tim Heed har återkallats till SSK annars har laget inga större bekymmer med skador.

Mora problem har varit både offensiva och defensiva, Växsjö har haft en riktigt effektiv offensiv och Mora kommer att få höja sig ordentligt i sin defensiv för att kunna hålla emot här.

Mora hemma är dock inte lätta när det stämmer för laget, alla säger att Växsjö borde ta denna match, jag är inte själv så säker på det, någon gång kommer första vinsten för Mora och varför inte hemma med ett heltaggat lag som inte vill något annat än att vinna. Någon gång kommer också första förlusten för Växsjö, jag tror den kommer idag och lirar liten insats på Mora.

Lycka till.