Mycket står på menyn idag och det är bara att välja och vraka. Jag har hittat ett intressant drag från Brasilien ikväll. Häng med.

Internacional – Flamengo
Mitt tips: Gör båda lagen mål? JA
Insats: 5/10
Odds: 1.72 @ Bwin
Spelstopp: 2010-07-25 21:00

Internacional ligger fyra i tabellen på samma poäng som Flamengo men med bättre målskillnad. Laget har spelat bra senaste tiden och i senaste matchen vann man borta mot bottenlaget Atlético Mineiro med 2-1. 3-1-1 på dom fem senaste. 2-1-2 hittills hemma denna säsong och det är väl inte allt för bra för att vara hemma.

Flamengo har även dom spelat bra senaste tiden, i senaste matchen fick man nöja sig med 1-1 hemma mot Avaí. 3-1-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 2-1-1.

Internacional kommer att spara några spelare i denna match för att ha dom i semifinalen i Copa Libertadores, för övrigt har man inga problem i laget.

Flamengo saknar ett par spelare, dessutom kommer ett par nya spelare att göra debut i denna match.

Hade inte Internacional haft tankarna på Copa hade detta varit en solklar hemmaseger, nu är jag inte så säker och det känns som om matchen är en väldigt öppen historia på förhand.

I och med att denna match är relativt öppen tror jag att vi kommer att få se en del mål, över eller under vågar jag mig inte på i denna match, däremot tror jag att båda lagen kommer att göra mål.

1-1 skulle inte förvåna mig, oavsett slutresultat så målar i alla fall båda lagen.

Lycka till.