City höll undan och fixade oavgjort mot Arsenal, det innebar tredje raka plus dagen. Idag hoppas vi så klart på den fjärde. Jag har hittat en stark hemmavinnare i La Liga som inte har råd att tappa poäng idag. Häng med.

Mallorca – Málaga
Mitt tips: 1
Insats: 8/10
Odds: 1.50 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-25 17:00

Mallorca fortsätter att spela stabilt hemma och senast blev det 2-0 hemma mot Osasuna. Laget ligger fyra i tabellen en poäng före Sevilla som närmast jagar Champions League platsen som Mallorca just nu innehar. 2-2-1 på dom fem senaste och 14-0-2 hemma denna säsong.

Malaga ligger illa till i botten, man ligger på strecket med en poäng till godo, det ser inte ljust ut med tanke på att laget har en usel form för dagen. Senast spelade man 0-0 hemma mot ett Valladolid som i praktiken är borta från La Liga efter denna säsong. 0-3-2 på dom fem senaste och 2-6-8 borta denna säsong.

Mallorca får klara sig utan Mario Suarez och Julio Alvarez idag.
Malaga kommer med all säkerhet att sakna Victor Obinna och Helder Rosario, saknas gör också Weligton och Manolo.

Mallorca hemma är en maktfaktor, man har pressen på sig att ta full pott idag då Sevilla jagar tätt efter och vinst är det enda som räknas om Mallorca ska behålla sin Champions League plats. Malaga jagar poäng i jakten på fortsatt överlevnad i La Liga, tyvärr finns det inte mycket som talar för laget idag, lyckas man inte ta poäng hemma mot Valladolid kommer man få det ytterst svårt mot ett starkt Mallorca.

Mallorca har spelat riktigt bra hemma denna säsong mot sämre lag, det skulle inte förvåna mig om Mallorca vinner med minst två mål, jag nöjer mig dock med att spela rak vinst på Mallorca idag.

Lycka till.