Torsdagen ser lovande ut och jag hämtar dagens drag åter igen från La Liga. Häng med.

Getafe – Real Madrid
Mitt tips: Real Madrid -1
Insats: 5/10
Odds: 2.00 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-25 20:00

Getafe har haft en bra period senaste tiden, laget återfinns på en åttonde plats i tabellen. Senast fick man 2-2 borta mot Bilbao vilket får ses som ett godkänt resultat för laget. 1-2-2 på dom fem senaste.

Real Madrid är ett lag som är hårt kritiserat stundtals, trots detta ångar man på i ligan och formen är på topp. Fem raka vinster i ligan nu och det ser fortsatt bra ut. Laget leder ligan, dock ligger man på samma poäng som tvåan Barcelona dock med bättre målskillnad.

Getafe har varit stabila hemma denna säsong och man är inte lätta att möta hemma heller, Real har varit 100% på hemmaplan denna säsong, borta har man haft problem stundtals och man är inte alls samma lag borta som hemma. Dessutom har man inte haft det så lätt i tidigare möten borta mot Getafe.

Real Madrid har förmodligen helgens match på näthinnan redan nu då derby väntar på Atletico hemma. Dock är det troligaste att Pellegrini mönstrar bästa tänkbara elva då alla poäng just nu är lika viktiga då man gärna inte släpper något frivilligt till Barca i jakten på guldet.

Båda lagen dras med ett par skador dock inget som oroar i någon större utsträckning då lagen kompetenta ersättare.

På förhand kommer inte detta att bli någon lätt match för Real, Getafe har spelat bra senaste tiden och är som sagt inte lätta att möta hemma. Detta till trots tror jag att Real Madrids rutin avgör detta, visserligen har Getafe spelat bättre och bättre, men man har fortfarande ett par pinnhål kvar till Real Madrids kapacitet.

Jag tror Real Madrid avgår med seger här, och med tanke på hur mycket mål man gör för dagen tror jag man fixar detta med minst två mål, jag lirar därför Real -1.

Lycka till.