Tordagen bjuder inte på ett allt för lockande utbud, jag har dock hittat en riktigt intressant match i Europa League. Häng med.

Fenerbahce – Lille

Mitt tips: X2
Insats: 6/10
Odds: 1.65 @ Gamebookers
Spelstopp: 2010-02-25 21:05

Fenerbahce är under stor press just nu efter att man förlorade senaste matchen mot Bursaspor hemma med 2-3, man hade 2-0 innan man bjöd in gästerna vilket resulterade i en förlust. Man har dessutom problem med skador på viktiga spelare och tränaren har inte direkt några klara ersättare att tillgå. Visst har man kraften framåt, nackdelen är att man varit något skakiga i försvaret senaste tiden vilket ligger laget till stor last.

Lille ångar på som bara den i Ligue 1 och inget ser ut att kunna stoppa laget just nu, senast vann man med 2-1 borta mot Rennes. Man är snabba framåt och man har ett fantastiskt kontringsanfall som vapen vilket många lag fått känna på. Lille saknar också ett par spelare, dock är det ingen större fara då man har goda ersättare att tillgå till skillnad från Fener.

Första mötet vann Lille med 2-1 hemma, nu har man ett gyllene läge att fixa avancemang när man möter ett hårt pressat Fenerbahce med skador som bekymrar. Lille spelar bra både i ligan och i Europa och värdet i denna match ligger klart i tvåan. Jag väljer dock att gardera och lirar därför X2 på Lille som jag tror fixar minst ett oavgjort resultat, men chansen finns även att dom vinner.

Lycka till.