Blandat på listan idag och ett odds har jag fastnat för, marknaden säger över, jag säger under. Häng med.

IF Troja Ljungby – IK Oskarshamn
Mitt tips: Under 6
Insats: 5/10
Odds: 1.92 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-10-25 19:00

Troja har inte alls gått bra i Hockeyallsvenskan hittills och laget ligger också sist i tabellen. Senast blev det storstryk hemma mot Malmö med 2-6. Det är inte mycket som stämt när man spelat hemma för Troja denna säsong, man ligger också sist i tabellen för hemma matcher med blott en vinst efter övertid.

Oskarshamn fortsätter att tuffa på och senast vann man med fina 4-1 hemma mot Bofors, Oskarshamn ligger trea i tabellen och har fortsatt fin form med 4-1-0 på dom fem senaste. Just nu spelar man lika bra borta som hemma och laget fortsätter med sitt fina flyt.

Public tror på över i denna match och med full rätt, Oskarshamn öser in mål samtidigt som man läcker en del bakåt, Troja släpper alldeles för mycket bakåt dom också samtidigt som man faktiskt lyckas ibland att även göra mål.

Jag tror faktiskt att överspelet i denna match kan vara något övervärderat och jag tror att vi kan få se en tight match där det hela lika gärna kan sluta under totalen. Under 6 låter rimligt i mina öron med den lilla backupen att slutar matchen på exakt sex mål betalas insatsen tillbaka.

Lycka till.