En del överraskningar igår, idag söndag finns flera fina drag, jag har hittat två stabila vinnare som möter motstånd med problem. Häng med.


Fiorentina – Napoli
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.83 @ Willamhill
Spelstopp: 2009-10-25 15:00

Fiorentina fick 1-1 senast borta mot Juventus, laget har spelat ok den senaste tiden och har endast en förlust på dom fem senaste, totalt 2-2-1. Hemma denna säsong är man obesegrade.

Napoli vann hemma mot Bologna senast med 2-1, man har tagit poäng mot dom sämre lagen i dom senaste matcherna och förlorat mot dom bättre, som det ska vara och laget ligger nu på 14 plats med 2-1-2 på dom fem senaste. Borta denna säsong har man 0-0-4 och det har inte gått allt för bra med andra ord.

Napoli saknar idag Santacroce samt Cannavaro vilket får ses som ett riktigt avbräck.

Napoli har inte visat allt för mycket på resande fot denna säsong, Fiorentina har gjort bra ifrån sig hemma denna säsong. Här talar allt för tre nya poäng för hemmalaget och jag lirar direkt.

Marseille – Paris SG
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.74 @ Pinnacle Sport
Spelstopp: 2009-10-25 21:00

Marseille har spelat bra senaste tiden, senast blev det en klar vinst borta mot Nancy med 3-0. På dom fem senaste har man nu 3-0-2 och laget ligger 5 i tabellen.

PSG har gått riktigt trögt senaste tiden, efter en bra start på säsongen började det sedan att dala, i senaste matchen förlorade man mot Toulouse med 1-0, på dom fem senaste har man nu 0-3-2. Mycket kan tillskrivas skador i laget också. PSG ligger nu på 12 plats i tabellen.

Marseille är skadefria till denna match.
Värre är det för PSG, Hoarau, Makelele saknas, Mevlut Erding är tillbaka efter skada men kan troligtvis inte erbjuda laget mycket i denna match. Man har med andra ord problem framåt i PSG ikväll.

Med dagens förutsättningar har Marseille riktigt bra chans till tre pinnar ikväll, man har form, spelar hemma och har ett starkt lag att ställa upp med. Jag lirar bjudet odds direkt.

Lycka till.