Stuttgart tog en enkel seger igår och spelet var aldrig hotat. Idag riktar vi blickarna mot Premier League där det nu bara återstår tre omgångar. Jag går emot favoriten i en av matcherna. Häng med.

Arsenal – Manchester City
Mitt tips: City +1
Insats: 5/10
Odds: 1.75 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-24 18:30

Arsenal hängde inte riktigt med senast, man hade 0-2 mot Wigan borta och segern såg ut att vara ett faktum när man i slutet sedan tappade till 3-2. En rejäl kalldusch. Laget har nu 2-1-2 på dom fem senaste, man ligger på tredje plats i tabellen och har någolunda marginal ner till Tottenham som ligger på fjärde. Hemma denna säsong har man varit stabila och inte släppt mycket.

City förlorade en jämn match mot United senast, United tog ledningen i sista sekund av matchen och det var aningen dråpligt för City att förlora poäng. 3-0-2 på dom fem senaste och laget har spelat riktigt bra i dom senaste matcherna. Man ligger på femte plats i tabellen och laget jagar närmast Tottenham, vid vinst för City samtidigt som Tottenham tappar poäng går man upp på en fjärde plats vilket innebär Champions League.

Robin van Persie samt Andrey Arshavin finns det frågetecken på, dom kan starta men inget är säkert. Att missa matchen gör defenitivt Cesc Fabregas, Aaron Ramsey, Denilson, Johan Djourou och Kieran Gibbs.

City får klara sig utan Michael Johnson, Martin Petrov och Joleon Lescott, man har också ett par frågetecken på några spelare till som kan komma till start.

En viktig match för båda lagen, vid vinst säkrar Arsenal Champions League spel nästa säsong, vid vinst fortsätter hoppet för City att spela Champions League nästa säsong. Båda lagen fick se sig besegrade sist och båda lagen är säkerligen intresserade av att reparera skadorna och självförtroendet efter det. Plus för City som vunnit dom två senaste mötena lagen emellan.

En jämn match på förhand och vad so helst kan hända, mest troligt låter det som en målsnål och tät match där det hela lika väl kan sluta i ett oavgjort resultat. Vad som hände med Arsenal i senaste matchen där man har 2-0 och spelar mot ett bottenlag för att sedan tappa allt kan man undra.

Jag är inne på att City klarar minst oavgjort och kanske till och med vinner, jag spelar City +1 idag.

Lycka till.