Ny dag nya chanser. La Liga står på menyn och jag har hittat en intressant match. Det är dags att det vänder nu för bortalaget och jag lirar till högt odds. Häng med.

Racing Santander – Mallorca
Mitt tips: 2
Insats: 2/10
Odds: 2.95 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-24 20:00

Kort analys på grund av tidsbrist.

Racing ligger strax ovanför strecket i La Liga och behöver poäng för att vara helt på det säkra. Senast tog man en fin vinst borta mot Osasuna med 3-1. 1-2-2 på dom fem senaste och laget har varit bättre borta än hemma denna säsong.

Mallorca vann övertygande senast hemma mot Atletico med 4-1, laget har varit mäktiga hemma denna säsong medans det inte stämt riktigt på bortaplan. 3-0-2 på dom fem senaste och laget ligger fyra, fyra poäng efter Valencia.

Racing är ett svårspelat lag, visserligen har man inte tagit särskilt många poäng hemma denna säsong. Mallorca har som sagt inte haft det lätt på bortaplan denna säsong. Ska man ha någon chans att klättra ytterligare i tabellen och hålla undan från lagen nedåt har man inte råd att tappa poäng på bortaplan, man behöver alla poäng man kan ta.

Jag tycker att detta är ett ypperligt läge för Mallorca att ta en full poängare på bortaplan, Mallorca har fin statistik på Racing och jag lirar tvåan här till högt odds, dock håller jag insatsen nere.

Lycka till.