Otur i England tisdag, idag onsdag satsar vi vidare i Europa, jag anser att hemmalaget blivit för stora favoriter och går emot. Häng med.

Udinese – Cagliari
Mitt tips: X2
Insats: 6/10
Odds: 1.78 @ Betsson
Spelstopp: 2010-02-24 18:30

Udinese ligger på en 16 plats i tabellen och i botten är det jämt så alla poäng är av yttersta vikt för att undvika en eventuell bottenstrid. 1-1-3 på dom fem senaste och laget har inte varit särskilt stabila senaste tiden. Hemma denna säsong har man 6-2-3 och hemma är där man ska ta poäng.

Cagliari hittar vi i mitten av tabellen på en 8 plats, det är jämt upp till plats 4 så chans till att klättra finns helt klart. 2-2-1 på dom fem senaste och spelet för Cagliari har varit något stabilare senaste tiden. Senast tog man en förväntas och viktig seger hemma mot Parma när man vann med 2-0. Hemma denna säsong har man varit ruggigt stabila, borta har man 4-2-5 vilket inte är så dåligt ändå med tanke på att man är ett typiskt hemmalag.

Här anser jag att Udinese har blivit lite för stora favoriter, visst ska man ta sina poäng hemma och har varit stabila hemma denna säsong, dock har inte Cagliari varit alltför svajiga borta denna säsong, stärkta av segern senast tycker jag faktiskt att man ska minst klara ett oavgjort resultat här.

Tidigare möten mellan lagen kan man inte dra några större växlar på då man i stort sett har vunnit varannan gång mot varandra, senast vann Udinese. Hemma betyder en hel del i Serie A, idag tror inte jag på hemmaplans fördel och lirar X2.

Lycka till.