Lördagen smakar riktigt gott på förhand. Jag har synat utbudet och hittat två vinnare som möter beskedligt motstånd idag. Jag bjuder er på två kvällsmatcher, häng med.

Nice – Lyon
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.70 @ Betsafe
Spelstopp: 2009-10-24 19:00

Nice har gått trögt i ligan och laget ligger nu näst sist i tabellen. I senaste matchen förlorade man klart borta mot Lorient med hela 4-1, i matchen dessförinnan vann man hemma mot Valenciennes med 3-2, dock var det vinnande målet självmål och det hela kunde lika gärna ha slutat 2-2. På dom fem senaste har man nu 1-1-3, hemma denna säsong har man 1-1-2.

Lyon gjorde en riktig kanon match senast i Champions League när man bortaslog Liverpool med 2-1. Senast i ligan åkte man på en förlust när man föll hemma mot Sochaux med 2-0. På dom fem senaste har man nu 3-1-1.

Nice har det svårt så är det bara, Lyon har flyt nu och självförtroendet är sannerligen på topp efter bragden i CL, även om man spelar borta idag ska man ha riktigt bra chans till tre pinnar här. Man är det bättre laget och man behöver poängen för att hålla första platsen i tabellen då det är jämt i toppen.


Sporting Gijón – Real Madrid
Mitt tips: Real Madrid -1
Insats: 5/10
Odds: 2.50 @ Expekt
Spelstopp: 2009-10-24 20:00

Sporting Gijón har spelat överlag bra i dom senaste matcherna, senast blev det vinst borta mot Bilbao med 2-1, i matchen dessförinnan vann man klart hemma mot Mallorca med 4-1. På dom fem senaste har man nu 2-2-1, hemma denna säsong har man 2-1-0 och är därmed obesegrade hemma.

Real Madrid åkte på en chock förlust när Milan vände matchen i Champions League i veckan, i ligan blev det vinst senast då man vann hemma mot Valladolid med 4-2. På dom fem senaste har man nu 4-0-1, senaste förlusten kom mot Sevilla borta då man föll med 2-1. Borta denna säsong har Real 2-0-1.

Real Madrid behöver i kvällens match visa för sina fans att det inte är en svacka på gång efter nederlaget mot Milan, Sporting for ikväll finna sig i att vara slagpåse när Real ska visa vart skåpet ska stå och samtidigt får revansch för förlusten i CL.

Real har heller inte haft särskilt stora problem när man mött Sporting tidigare, senast blev det 0-4 till Real och i mötet dessförinnan blev det 7-1. Jag tror vi kommer att se Real vinna med minst två mål här vilket gör att jag spelar Real med handikapp ikväll.

Lycka till.