April är kommen och med det närmar sig säsongen sitt slut på många ligor. Trots att det är påsk så rullar dom flesta ligor på som vanligt och det är klart vi ska ha en match att följa mellan allt godis och alla ägg. Till kvällen har jag hittat ett hemmalag som ska fixa biffen ikväll. Häng med.

West Bromwich – Leicester
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.62 @ Bet365
Spelstopp: 2010-04-02 18:15

West Bromwich går som tåget i Championship och ligger på en andra plats i tabellen endast fyra poäng efter Newcastle. Premier League spel står på spel så det är klart att laget är taget. Man har en riktigt bra form just nu och är obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0. Senast fick man nöja sig med 1-1 borta mot Reading. Hemma denna säsong har man varit starka med 14-2-4.

Leicester går trögt just nu, senast blev det förväntad förlust borta mot Cardiff med 2-1, laget ligger på en sjätte plats i tabellen och jagar närmast Swansea. 1-1-3 på dom fem senaste och det har inte sett allt för bra ut. Man fick göra en hel del ändringar i senaste matchen till följd av skador. 6-7-7 borta denna säsong.

Båda lagen har några spelare som saknas, dock får också båda lagen tillbaka en del spelare till denna match vilket är positivt för båda lagen.

West Bromwich har en knapp plusstatistik på Leicester från tidigare möten, dock är jag övertygad om att WB kommer att avgå med segern här idag. Man har varit grymt starka hemma denna säsong och med tanke på dagsformen man har bör ett Leicester utan form få det svårt. Motivationen har båda lagen, dock är det nog så att den är aningen större hos hemmalaget med tanke på att Premier League hägrar i horisonten. Jag lirar ettan med måttlig insats.

Lycka till och fortsatt glad påsk.