Tottenham vann som planerat i helgen och premiärtipset från EPL satt fint. Idag har vi ett blandat utbud och jag har hittat ett drag från Sverige där oddset är klart spelbart. Häng med.

Jönköpings Södra – Brage
Mitt tips: Brage DNB (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Insats: 5/10
Odds: 2.63 @ Bet365
Spelstopp: 2010-08-23 19:00

Jönköping fortsätter att gå tungt i Superettan och senast fick man 0-0 borta mot Assyriska vilket får ses som bra. 1-3-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tolfte plats. 4-1-6 hemma denna säsong är inte allt för roande.

Brage har gått hyfsat stabilt senaste tiden och senast tog man en skön seger hemma mot Hammarby med 2-0, laget har spelat 2-1-2 på dom fem senaste och man har väl spelat lika bra borta som Jönköping gjort hemma, det vill säga 3-2-6. I tabellen ligger Brage på en tionde plats.

Tittar vi på historiken har Brage alltid haft lätt för Jönköping så väl hemma som borta, kan man lugnt säga att ikväll har Brage det psykologiska övertaget, plus att man har bättre dagsform. För dagen är Brage det bättre laget och jag anser att denna match är jämnare än vad oddsen säger, att Brage blivit så pass stor skräll förstår jag inte och oddset är klart spelbart. Jag spelar dock inte en rak tvåa utan nöjer mig med DNB på Brage, det vill säga Draw No Bet, pengarna tillbaka vid oavgjort.

Lycka till.