Argentina vann igår och spelet gav ytterligare en plus dag. Idag ska det skickas vidare ytterligare lag i VM och det är också härifrån vi hämtar dagens drag. Det såg riktigt bra ut senast och idag ska det inte bli något annat än vinst. Häng med.

Australien – Serbien
Mitt tips: 2
Insats: 4/10
Odds: 1.94 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-06-23 20:30

Australien spelade betydligt bättre i senaste matchen än vad man gjorde i den första. Självklart skilde det ju lite på motståndet också men överlag såg det betydligt bättre ut. För att avancera krävs ikväll något av ett mirakel och det ser inte särskilt ljust ut för Australien ikväll då man själva måste prestera sitt bästa och göra många mål samtidigt som andra lag också måste hjälpa till. Med andra ord är chansen extremt liten att laget får vidare.

Serbien såg dom också betydligt bättre ut i senaste matchen jämfört med första matchen. Laget spelade mer som ett lag och passningar och inlägg stämde denna gången tillskillnad från första matchen. För att säkra avancemang ikväll krävs det seger för Serbien, man behöver inte tänka på antal mål eller dylikt utan det är bara vinsten som räknas.

På förhand är detta något som Serbien ska fixa, med tanke på hur spelet såg ut mot Tyskland bör man vara ett nummer för stort för Australien ikväll som kommer att få det svårt.

Att spela på över/under i denna match är bara ren och skär idioti, får Serbien första målet kommer man med allra största säkerhet täppa igen och då kommer Australien verkligen att få det svårt. Det räcker med ett mål för Serbien att ta sig vidare och får man bara det målet är det ingen ide att riskera något.

Jag lirar rak tvåa med medel insats och hoppas på att få se en rolig match där Serbien fixar vinsten enkelt.

Lycka till.