Spelet i Europa League gick vägen, inför helgen värmer vi upp under fredagen med ett drag från Tyskland. Häng med.

Bochum – Stuttgart
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.80 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-23 20:30

Bochum ligger precis på strecket och är långt ifrån säkra i botten, det är väldigt jämt där nere och minsta lilla poäng kan betyda allt eller inget. Formen är inte den bästa, 0-1-4 på dom fem senaste. Senast blev det förlust borta mot Köln med 2-0. 2-6-7 hemma denna säsong är en riktigt usel rad.

Stuttgart går som tåget, det är ytterst jämt mellan plats 6-3 och allt kan hända. Stuttgart ligger på just sjätte platsen och kan vid vinst tillfälligt kliva upp ett steg och det är ju Europaspel som är den största moroten. Formen är mycket bra med fem raka vinster.

Bochum har några frågetecken i anfallet men inget är säkert, Stuttgart kan få tillbaka Arthur Boka i försvaret.

Matchen är på förhand David mot Goliat, det råder inga tvivel om att Stuttgart ska vara klara favoriter här, man är det bästa laget i alla delar, man har en form som är ljusår ifrån Bochums form just nu. Visserligen har båda lagen lika stor motivation, men motivationen att hänga kvar i högsta ligan lär knappast hjälpa Bochum här idag.

Tidigare statistik ger dessutom ännu ett plus till Stuttgart, jag lirar tvåan alla dagar i veckan med dagens förutsättningar.

Lycka till.