Denna vecka bjuder på ett ovanligt stort utbud med fotboll från både England, Spanien och Italien bland annat. Veckan ser också riktigt lovande ut och visst ska vi väl kunna dra in några fler Units på plus kontot med detta utbud. Vi börjar med drag från England denna tisdag. Häng med.

Doncaster – Newcastle
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 2.02 @ 10Bet
Spelstopp: 2010-03-23 20:45

Två formstarka lag drabbar samman här idag i Championship, det är inte mycket kvar av säsongen och viktiga poäng står på spel för båda lagen.

Doncaster har sannerligen spelat riktigt bra senaste tiden, senast fick man 1-1 hemma mot Sheffield U, 3-2-0 på dom fem senaste och man är i och med det obesegrade. Laget återfinns på en åttonde plats i tabellen och visst lever hoppet om en play-off i allra högsta grad.

Newcastle har spelat bra dom också i dom senaste matcherna även om man åkt på onödiga poäng tapp. Senast fick man 2-2 borta mot Bristol City, ett resultat man måste vara grymt nöjda med, man låg under med 2-0 i halvtid och hämtade upp till 2-2 i slutet på matchen. 3-2-0 på dom fem senaste och laget är precis som Doncaster obesegrade på dom fem senaste. Newcastle ligger fortfarande etta i tabellen med 2 poäng till godo på tvåan West Brom, dock har Newcastle en match mindre spelad och har idag chansen till att dryga ut ledningen ytterligare.

Newcastle saknar åter igen Alan Smith, Peter Lövenkrands, Shola Ameobi och Steven Taylor, i senaste matchen skadade även Hall sig och kommer att vara borta i ett par veckor. Mike Williamson är dock tillbaka och reser med idag.

Doncaster får tillbaka Billy Sharp lagets bäste målskytt, han saknades mot United senaste på grund av att han är utlånad därifrån. I övrigt inget annat att rapportera.

Newcastle kan inte annat än vara stärkta efter upphämtningen mot City senast, Carrol är lika målfarlig som vanligt och han nätade också i senaste matchen. Båda lagen är inte sena med att näta och har också gjort en hel del mål senaste tiden. Lagen tillsammans har ett målsnitt på 3.58 på dom tolv senaste matcherna vilket är ett högt målsnitt. Newcastle har inget emot att kontra och får man chansen kommer man säkerligen så att göra.

Gott folk, denna match är upplagd att sluta med många mål, jag lirar över med dessa förutsättningar alla dagar i veckan, ska jag gissa mig till en vinnare i detta möte skulle det nog vara Newcastle som vinner med uddamålet, men över är vad jag spelar.

Lycka till.