Måndagen slutade med ett fint plus då Hapoel inte hade några problem med att vinna med 4-2 mot Maccabi. Idag riktar vi åter igen blickarna mot England där jag hittat ett bra överspel. Häng med.

Scunthorpe – Ipswich
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 2.02 @ Bwin
Spelstopp: 2010-02-23 20:45

Scunthorpe återfinns på en 18 plats i tabellen, det är jämt i botten och laget är i högsta grad involverade i bottenstriden. 1-1-3 på dom fem senaste känns inte särskilt stabilt. Man har på dom sex senaste matcherna gjort 7 mål och släppt 12.

Ipswich återfinns på en 19 plats bara en poäng efter Scunthorpe, precis som för Scunthorpe är man i högsta grad inblandade i bottenstriden och alla poäng är av yttersta vikt. 2-1-2 på dom fem senaste och senast blev det vinst borta mot Sheff W med 1-0 vilket får ses som en viktig vinst. På dom sex senaste har Ipswich gjort 6 mål och släppt 8.

Denna match skulle kunna ses som en målsnål match då inget av laget gör särskilt mycket framåt, dock släpper man in en del och i denna match skulle man lika gärna kunna ta ut varandra, det tror inte jag att man kommer att göra, på dom senaste tolv matcherna har man tillsammans ett snitt på 2.75 medans sett över hela säsongen har man tillsammans  2.81. Båda snitten är väldigt höga och jag tror att vi i detta fall kan luta oss tillbaka på just statistiken.

Överspelet känns givet i mina ögon i denna match och jag skulle värdera under/över till 43/57 vilket då ger oss ett visst värde i erbjudet odds på över 2.5 i denna match.

Lycka till.