Helgen bjöd på en hel del fina matcher och ni som följde La Liga tipsen gjorde ett fint netto. Måndag idag och utbudet är skralt som vanligt på måndagar, jag har dock hittat två vinnare som känns starka på förhand. Häng med.


Timrå – Djurgården
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.55 @ Betsafe
Spelstopp: 2009-11-23 19:00

Timrå har lyckats med mycket senaste tiden, 13 insläppta mål på dom tre senaste är inte bra. Senast blev det förlust mot Linköping med 4-2 borta. 1-0-4 på dom fem senaste säger en del.

Djurgården har gått desto bättre, efter en stark period har man nu börjat tappa lite och två senaste matcherna har slutat i förlust. 3-0-2 på dom fem senaste.

Idag möter man ett Timrå i kris och ur form, detta kan vara ett gyllene tillfälle att hitta tillbaka till vinnarespåret igen. Det finns inte mycket som talar för att Timrå skulle helt plötsligt börja vinna idag. Djurgården spelas till givet odds.


Preston – Newcastle
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.30 @ William Hill
Spelstopp: 2009-11-23 20:45

Preston har gått lite tungt i ligan senaste tiden, laget dras med dålig ekonomi och det speglar ju också truppen. Senast blev det förlust borta mot Watford med 2-0. 1-2-2 på dom fem senaste och laget återfinns på en tolfte plats i tabellen.

Newcastle har gått riktigt bra senaste tiden, man har också en stark startelva. Senast blev det vinst hemma mot Peterborough med 3-1, 3-0-2 på dom fem senaste och laget ligger tvåa i tabellen en poäng efter West Bromwich.

På förhand har jag svårt att se vad Preston skulle kunna sätta emot Newcastle idag, hemmalaget saknar form och styrka och dras dessutom med problem i klubben, något som kan påverka hela laget. Newcastle har form och självförtroende och det ska mycket till om det inte ska sluta med tre nya poäng ikväll.

Lycka till.