Man är obesegrade på hemmaplan hittills och möter idag ett lag med dålig form, oddset på ettan är klart spelvärt. Häng med.

Burnley – Reading
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.00 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-10-23 16:00

Hemmastyrka är bara förnamnet när det gäller Burnley, 5-1-0 hittills på hemmaplan denna säsong och laget har också en riktigt fin dagsform. Senast blev det en ny fin vinst hemma med 3-0 mot Barnsley. 2-3-0 på dom fem senaste och laget är fortsatt obesegrat.

Reading fortsätter att blanda, laget svänger alldeles för mycket upp och ner för att kunna kallas för ett stabilt lag. Man har kapaciteten i laget för att komma långt denna säsong men som man inlett denna säsong får man det svårt om man inte skärper till sig. 2-1-2 på dom fem senaste och 1-3-2 borta denna säsong.

Burnley är inte lätta att möta hemma, det är också något Reading vet om och även om man spelar sin bästa match denna säsong idag lär man få det svårt, Burnley är också ligans starkaste hemmalag just nu. Reading har inte formen och stabiliteten just nu för att kunna rubba Burnley på hemmaplan som bör vinna detta enkelt.

Oddset på ettan är klart spelvärt.

Lycka till.