Leksand – Almtuna slutade 3-1 och underspelet satt utan problem. Idag ser det riktigt intressant ut och det finns mycket spelgodis att välja från. Jag har dock fastnat för ett spel i La Liga ikväll som känns riktigt intressant. Häng med.

Valencia – Atletico Madrid
Mitt tips: Över 2, 2.5 (Pengarna tillbaka vid exakt två mål)
Insats: 5/10
Odds: 1.53 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-22 22:00

Valencia har inlett säsongen med tre raka segrar, och är också det enda laget som endast har segrar i resultatraden hittills. Vid vinst ikväll tar man över första platsen i tabellen.

Atletico Madrid åkte på första förlusten senast då man föll hemma mot Barcelona med 2-1, matchen var jämn till en början med sedan tog Barca över mer och mer och segern får ses som rättvis. Atletico Madrid ligger inför denna match på en femte plats i tabellen.

Sergio Aguero får stanna hemma då Atleticos tränare inte vill riskera honom då han haft skadekänningar, Tomas Ujfalusi saknas också efter att ha blivit utvisad efter tacklingen mot Messi i senaste matchen mot Barca.

Valencia har inget nytt att rapportera om.

Två lag som inlett på ett fint vis drabbar samman här ikväll, båda lagen är offensiva vilket man också visat i inledningen på säsongen. Valencia är rättmätig favorit i kraft av hemmaplan och man är också starka hemma. Atletico är inte dåliga och ska inte räknas bort i denna match.

Sett till tidigare möten lagen emellan så gör man mycket mål på varann, något jag tror vi kommer att få se även ikväll. Över 2.5 i denna match ligger runt 1.60, jag hittade dock över 2, 2.5 till 1.53 vilket jag finner större värde i då insatsen betalas tillbaka vid exakt två mål.

2-1 låter som ett troligt resultat i mina ögon och jag hoppas på en riktigt rolig tv-match.

Lycka till.