VM tåget fortsätter och idag ska det avgöras vilka lag som tar sig vidare och inte.

Grekland – Argentina
Mitt tips: Argentina -1
Insats: 4/10
Odds: 1.97 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-06-22 20:30

Kort analys idag på grund av tidsbrist.

Grekland tog sista chansen när man slog Nigeria i senaste matchen, nu ligger man bra till att avancera från gruppen men då krävs det att man får hjälp av Nigeria samtidigt som man själva tar poäng. Laget har inte sett alls stabila ut förutom i senaste matchen mot Nigeria då det såg bra ut stundtals.

Argentina vinner utan att imponera, man behöver minst ett kryss här för att avancera. Maradona kommer att vila sju spelare ikväll till följd av gula kort, spara spelare. Messi förväntas i alla fall att spela och kommer förmodligen att få bära kaptensbindeln.

Trots att Argentina kommer att vila en del spelare måste jag säga att jag har svårt att se hur Grekland ska kunna göra något i denna match. Mot Nigeria såg det bra ut stundtals men inte så pass bra för att kunna mäta sig mot Argentina. Argentina kommer att ta detta för att med marginal gå vidare.

Även om Argentina spar ett par spelare så har man inte direkt något dåligt lag och goda ersättare finns det, jag lirar Argentina -1, det vill säga vinst vid två måls vinst eller mer och pengarna tillbaka om Argentina vinner med ett mål.

Lycka till.