Jag har kikat lite närmare på en match i Europa League ikväll som luktar målsnål och jag testar oddset på under. Häng med.

Atlético Madrid – Liverpool
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 3/10
Odds: 1.69 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-22 21:05

Atletico har chans på två titlar denna säsong, laget har tagit sig till final o Copa del Rey där man möter Sevilla samt att man nu är i semi i Europa League. I ligan denna säsong har det inte sett allt för bra ut, under senaste tiden har man kunnat ana att laget lägger större vikt på cuperna än på ligan. Laget har nu tre raka förluster i La Liga.

Liverpool har blandat och gett senaste tiden i PL och visst kan man ha haft tankarna på Europa League helt klart. Detta är lagets stora chans till att bärga en stor titel denna säsong. I ligan är man obesegrade på dom tre senaste med en vinst och två oavgjorda.

Atletico saknar Tiago och Ibra som inte är registrerade för Europaspel, Agüero är avstängd.
Liverpool saknar Torres, Emiliano Insua, Fabio Aurelio, Martin Skrtel, Martin Kelly och Maxi Rodriguez.

Atleticos största vapen är klart deras hemmastyrka, hemma denna säsong i Europaspel har man varit riktigt bra. Ska man dessutom ha en chans att ta sig vidare jag då krävs det vinst här på hemmaplan då man kommer att få det tufft i returen.

Liverpool kommer få det svårt ikväll, man är inte utan chans till ett oavgjort även om det ser tufft ut på förhand med skador och dessutom att man spelar borta.

Trots Atleticos hemmastyrka tillsammans med skadeläget i Pool tror jag detta kommer bli en jämn match, under 2.5 låter väldigt troligt och vinner Atletico gör man det med uddamålet. Oddset testas med liten insats.

Lycka till.