Helgen är över och en ny spelvecka stundar. Måndagar brukar inte bjuda på ett allt för lockande utbud. Trots det har jag hittat en match som luktar målsnål lång väg. Häng med.

Angers – Caen
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 4/10
Odds: 1.55 @ Partybets
Spelstopp: 2010-03-22 20:45

Angers återfinns på en sjunde plats i tabellen för Ligue 2, laget har spelat riktigt bra senaste tiden och är obesegrade med 3-2-0 på dom fem senaste. Hemma denna säsong har man spelat 8-3-3.

Caen leder ligan och har 3 poäng till godo med en match mindre spelad ner till Brest som ligger tvåa. Laget har varit något svajiga i sitt spel senaste tiden och har 2-2-1 på dom fem senaste. Borta denna säsong har man spelat 4-6-3.

Angers har chansen att klättra upp till en fjärde plats vid vinst idag, det skiljer bra en poäng mellan lagen från plats 4-8. Det är väldigt jämnt med andra ord. Caen vill så klart dryga ut avståndet ner till andra lag men frågan är om man är kapabla till det efter sitt ostabila spel senaste tiden.

Utgången är oviss och jag tänker inte peka ut någon vinnare i denna fight, däremot är båda lagen väldigt målsnåla framåt och bakåt, oftast har man vunnit med uddamålet eller förlorat med uddamålet denna säsong. Tillsammans på dom tolv senaste matcherna har man ett snitt på 2.0, tillsammans sett över hela säsongen har man ett snitt på 2.21. Med andra ord väldigt låga snitt.

Oddset på Under 2.5 i denna match är väldigt lågt, dock tror jag faktiskt inte på många mål här och spelar Under 2.5 trots att det ligger på gränsen.

Lycka till.