Söndagen slutade plus då underspelet satt även om det var på håret då Cagliari vann med 2-0. Idag har jag hittat en riktigt intressant match, ett derby där ena laget är klart överskattat av bolagen. Häng med.

Maccabi Tel Aviv – Hapoel Tel Aviv
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.44 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-22 19:00

Maccabi Tel Aviv spelar på och har nu fem raka vinster i ligan, laget vinner utan att imponera och kan vara något överskattade i denna match. Laget har tredje platsen i ligan tre poäng efter Hapoel.

Hapoel har spelat bra senaste tiden och är obesegrade i dom fem senaste med 3-2-0. Laget ligger tvåa i tabellen. Laget kommer att vara motiverade i denna match till max efter att man förlorade under veckan i Europa League.

Eftersom att liga ettan Haifa förlorade härom dagen och Hapoel har nu chans att ta lite mark på Haifa om man vinner denna match då man inför denna match ligger 11 poäng efter. Trots att man saknar en viktig försvarare i denna match har man ett mycket kompetent lag som är riktigt starka. Maccabi är som tidigare nämnt överskattade inför denna match, mycket beroende på just den fina resultat raden, men som sagt så har man inte imponerat vid senaste vinsterna.

Hapoel ska normalt vara klassen bättre än Maccabi och man har också plus statistik på just Maccabi, oddset på tvåan idag är klart spelbart och jag testar måttlig insats på denna.

Lycka till.