Fint plus efter gårdagen och vi tuffar vidare denna söndag. Vi fortsätter på La Liga spåret idag också och jag har hittat två täta matcher som ser intressanta ut på förhand. Häng med.


Espanyol – Getafe
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.82 @ Nordicbet
Spelstopp: 2009-11-22 17:00

Espanyol återfinns på nionde plats i tabellen, laget har inte bjudit på mycket i dom senaste matcherna och formen är inte den bästa. Sist förlorade man borta mot Sporting med 1-0, på dom fem senaste har man 1-3-1.

Getafe ligger på en tolfte plats i tabellen, formen är lika trevande som för hemmalaget och man har nu 2-0-3 på dom fem senaste. I senaste matchen förlorade man med 2-0 hemma mot Coruna.

Inget av lagen producerar särskilt mycket framåt i sina matcher, man släpper heller inte särskilt mycket bakåt och denna tillställning känns som väldigt tät och tillknäppt idag.

Tidigare möten har slutat under 2.5 fler gånger än dom gott över. Jag lirar under 2.5 alla dagar i veckan med dessa förutsättningar.


Málaga – Zaragoza
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.04 @ 12Bet
Spelstopp: 2009-11-22 19:00

Málaga har inte en enda vinst på dom fem senaste, formen är diffus och laget har nu 0-2-3 på dom fem senaste försöken. Senast fick man 2-2 borta mot Tenerife.

Zaragoza har i samma situation, diffus form och man har inte bjudit på mycket i dom senaste matcherna, senast förlorade man med 3-1 borta mot Valencia. På dom fem senaste har man nu 1-1-3.

Inget av dessa lag producerar mycket framåt, stundtals släpper man in en drös mål men oftast är det lika snålt bakåt som framåt. Tidigare möten har heller inte bjudit på några målkalas och detta känns en väldigt tajt match med ett eller inga mål. Under 2.5 är klart det bästa spelet här.

Lycka till.