Ja halvtidsspelet senast satt ju redan efter 25 minuter. Idag ser det riktigt intressant ut, nu när hockeyn dragit igång får vi ju riktigt fina speldagar mitt i veckan också. Två lag som inlett bra möts idag och jag tror dom tar ut varann vilket resulterar i få mål. Häng med.

Leksands IF – Almtuna IS
Mitt tips: Under 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.99 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-21 19:00

Leksand inledde på bästa sätt och krossade Mora hemma med 7-1, segern följdes upp med att vinna med 4-3 efter sudden borta mot Oskarshamn. Laget som är tippade att ta sig till kvalserien även denna säsong ser riktigt heta ut.

Almtuna har dom också inlett på ett riktigt bra sätt, i premiären fixade man en 6-1 vinst borta mot Sundsvall som följdes upp med en vinst efter sudden med 2-1 hemma mot Malmö senast.

Leksand har ett ungt lag men som har visat att åldern inte spelar någon roll bara man är hungriga och har viljan, Leksand kommer bli farliga denna säsong även om jag inte tror att man kommer vara lite dominerande i grundspelet som man varit tidigare. Det är betydligt jämnare mellan lagen denna säsong och det kommer vi också få se.

Almtuna visade redan förra säsongen att man kan och visst har man visat i inledningen på denna säsong vart man vill och vad man kan. Almtuna kommer definitivt vara med i toppen och slåss.

Jag tror inte vi kommer att få se något målkalas här som lagen gjort i sina tidigare matcher, Almtuna mot Malmö i senaste matchen visade lite på det när två jämna lag möts att man tenderar att ta ut varann. Båda lagen har dessutom bra backar och målvakt så enkelt kommer det inte bli att göra mål.

Jag tror faktiskt att totalen slutar på under 5.5 denna afton och det är också kvällens spel. En tät och jämn match är att vänta, intressant kommer det definitivt att bli.

Lycka till.