Notts vann sin match under lördagen och kassan ökade igen. Formen är god just nu och idag har jag hittat ett spel där infon blivit avgörande. Oddset är klart spelbart och jag bjuder på två spel i denna match. Häng med.

RC Genk – Kortrijk
Mitt tips: 2
Insats: 3/10
Odds: 3.54 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-03-21 20:00

Genk har inte spelat särskilt stabilt senaste tiden, man ligger i mitten av tabellen och har inte mycket mer att spela för denna säsong. 1-1-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 4-6-4.

Kortrijk har spelat riktigt bra senaste tiden, senast blev det vinst med 3-1 hemma mot Lokeren. 4-1-0 på dom fem senaste och laget ligger fyra i tabellen med chans att avancera. Borta denna säsong har man 4-7-3.

Motivationen i denna match står klart Kortrijk för, Kortrijk är klara för playoffen och denna match är sista matchen innan playoffen startar. Dock är extra poäng mycket viktiga i jakten på Europaspel. Kortrijk är det klart bättre laget och visst sitter man på en stor motivation inför denna match tillskillnad från Genk som kommer stanna där dom ligger.

En annan viktig faktor i denna match är att Genk saknar tre ordinarie försvarare, detta kommer att innebära en del strul i försvarslinjen för Genk till denna match.

Oddset på Kortrijk är på tok för högt för att inte testa i detta läge, jag kommer att lägga två spel i denna match, X2 samt rak tvåa på Kortrijk.

Tilläggs spel:
RC Genk – Kortrijk

Mitt tips: X2
Insats: 7/10
Odds: 1.70 @ Sportingbet

Lycka till.