Söndagen bjuder på en hel del och dagens drag hämtar vi från Serie A. Häng med.

Cagliari – Parma
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.73 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-02-21 15:00

Cagliari återfinns i mitten av tabellen där man sitter i lugn och ro. Senast blev det vinst hemma mot Bari med 3-1, 2-2-1 på dom fem senaste och laget gör som man ska, tar dom flesta poäng hemma, spelar oavgjort mot mellanlagen och förlorar mot topplagen.

Parma är ett kris lag som tappat allt efter jul, det var ett tag sedan man vann nu och laget dras med mycket skador som förklarar det mesta, man har också sålt spelare. 0-2-3 på dom fem senaste.

Parma är ett lika stort hemmalag som Cagliari är, båda lagen är dessutom väldigt målsnåla och med tanke på att Parma saknar kraft framåt lär man inte göra många mål idag, Cagliari är något tama framåt dom också vilket får mig att anta att dom heller inte kommer att göra mycket framåt idag, således lär det ju inte bli mycket bakåt för något av lagen.

Jag tror nog att ni förstår vart detta barkar, under 2.5 så klart. Det finns inte mycket som talar för att matchen kommer att sluta över 2.5, Cagliari är favoriter men oddset på ettan är inte värt att röra, man kommer förmodligen ligga och avvakta på att Parma ska öppna upp bakåt. 1-0, 0-0 låter som ett troligt slutresultat i denna match.

Under 2.5 är alltså dagens spel.

Lycka till.