Tillbaka efter ett uppehåll och vi dyker direkt på fotbollen, La Liga ser riktigt inbjudande ut denna helg och jag plockar två fina spel från denna underbara liga. Häng med.


Dep La Coruña – Atletico Madrid
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.93 @ 10Bet
Spelstopp: 2009-11-21 18:00

Vi hittar Coruna på en femte plats i tabellen, formen ser fortsatt bra ut och man har spelat stabilt den senaste tiden. I senaste matchen vann man med 2-0 borta mot Getafe. 3-1-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man också 3-1-1.

Atletico har inte alls varit sitt vanliga jag denna säsong, inget har stämt och laget har trevande sökt efter något som kallas form. Senast förlorade man på mållinjen med 2-3 hemma mot Real Madrid, man hämtade upp underläget i slutet på matchen men Real ville mer och lyckades göra det avgörande målet. 1-1-3 på dom fem senaste duger inte i
La Liga och laget ligger på en artonde plats i tabellen. Bortaspelet denna säsong har heller inte sett bra ut med 0-1-4.

Coruna saknar Brayan Angulo, Juca, Rodolfo Bodipo samt Sergio Gonzalez.
Atletico saknar Tomas Ujfalusi.

Med tanke på Atletico Madrids form talar inte mycket för laget ikvällens möte, speciellt inte med tanke på bortaspelet och att laget släppt in 14 mål. Coruna har en mycket bra och stabil form och hemma är man också riktigt starka.

Här talar allt för ettan och det måste jag också hålla med, dock väljer jag att spela över 2.5 mål då jag tror att detta kan sluta i en liten målfest. Atletico släpper ett par per match och ska även kunna hitta målet trots formen,  Coruna är inte dåliga på att hitta målet och släpper även dom ett par då och då.


Tenerife – Sevilla
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.80 @ 12Bet
Spelstopp: 2009-11-21 18:00

Tenerife har inte bjudit på det bästa i dom senaste matcherna, i senaste matchen fick man 2-2 hemma mot Malaga, på dom fem senaste har man 1-1-3.

Sevilla ser fortsatt fint ut i La Liga, formen är stabil och laget gör vad man ska göra i matcherna. Senast vann man hemma mot Villarreal med 3-2. På dom fem senaste har laget nu 3-1-1. Borta denna säsong har man också spelat bra.

Tenerife saknar Alejandro Alfaro då man lånat honom från just Sevilla.
Sevilla saknar Andres Palop, Adriano, Julien Escude och Ivica Dragutinovic.

Trots en del skador på nyckelspelare ska Sevilla ta detta, man har ett så pass bra och stabilt lag att trots skador ska man vinna mot ett lag som Tenerife på bortaplan.

Jag litar fullt ut på att Sevilla gör sitt ikväll och lirar tvåan.

Lycka till.