Nytt år nya chanser, 2010 ska bli ett riktigt roligt spelår med mycket plus i kassorna. Vi börjar året med en lördag fylld av spännande material. Vi bjuds på bland annat full omgång i La Liga, FA Cupen och en hel del annat. Idag bjuder jag på bland annat ett spel från lördagens topp möte i La Liga. Häng med.


Atletico Madrid – Sevilla
Mitt tips: Sevilla
Insats: 6/10
Odds: 2.72 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-01-02 22:00

Atletico Madrid måste ta sig samman nu för att komma ur krisen och den vikande formen, laget har inte alls spelat bra under senare delen av 2009 och mycket kan förklaras med att man varit en aning för lätta i offensiven. Skador har också gjort sitt och målgörandet har helt enkelt uteblivit.

Senaste matchen innan uppehållet mötte man Tenerife borta vilket resulterade i 1-1, man släppte in ett tidigt mål men lyckades kvittera ganska snart igen. Ett resultat som åtminstone Tenerife var nöjda med då man behöll försprånget gentemot Atletico.

Atletico Madrid saknar till denna match Tomas Ujfalusi och Juanito som är avstängda, frågetecken finns för Sergio Aguero och Pablo Ibanez, frisk och kry är Maxi Rodriguez dock är det oklart om han spelar.

Sevilla chockade både spelare och fans när man i sista matchen innan uppehållet förlorade hemma mot Getafe med 1-2, laget var dessförinnan obesegrade på dom fem senaste. Laget har spelat bra under första delen av denna säsong och visat att man tillhör toppen, man har Valencia närmast bakom som jagar och det skiljer bara en poäng. Till andra platsen som Real Madrid innehar skiljer det sju poäng.

Målskyttet har inte riktigt varit det bästa för Sevilla senaste tiden, chanser har man haft men man har helt enkelt inte satt dom när man fått chansen.

Adriano och Lolo bör vara spelklara för denna match, saknas gör fortfarande målvakten Javi Varas.

Sevilla har pressen på sig att visa för fansen att missen i senaste matchen inte är något att oroa sig för, man avslutade 2009 betydligt bättre än vad Atletico gjorde och har dessutom betydligt bättre form och självförtroende i laget. Atletico får nog finna sig i att spela av ytterligare en förlust match här, man spelar inte tillräckligt bra för att kunna ställa det för Sevilla och laget behöver nog ytterligare tid på sig att få ihop laget och hitta formen. Tvåan spelas med måttlig insats till bjudet odds.

Lycka till.