Vilken match vi bjöds på igår när Barcelona körde över Atletico Madrid och Zlatan nätade redan efter en och en halv minut. Idag bjuder sportvärlden på en hel del godsaker, derbyt mellan City och United, Real Madrid möter ett svagt motstånd och risken är stor för spel mot ett mål. Jag riktar blicken mot Spanien och Italien, häng med.

Athletic Bilbao – Villarreal
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 3/5
Odds: 2.02 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-09-20 17:00

Bilbao har startat säsongen riktigt bra och efter två spelade matcher har man två vinster, senast vann man borta mot jumbon Xerez med 1-0.

Villarreal har där emot inte startat särskilt bra, två oavgjorda efter två spelade matcher och skulle behöva en vinst nu.

Bilbao är väldigt starka hemma, man har formen och laget ser riktigt vasst ut för dagen, Villa har inte riktigt kommit upp i normal standard. Villa vann båda mötena senaste säsongen när dessa lag möttes.

För Bilbao saknas Aitor Ocio, Joseba Exteberria, Pablo Orbaiz och Ion Velez.

I Villa saknas Marcos Senna.

Båda lagen har kapaciteten att vinna denna match, dock väger det över till fördel för Bilbao då man har bättre dagsform och spelar hemma. Svårt att sia om vem som vinner matchen, dock är jag övertygad om att vi kommer att få se en hel del mål i matchen och jag väljer således att spela över 2.5 här med måttlig insats.


Cagliari – FC Internazionale
Mitt tips: 2
Insats: 3/5
Odds: 1.55 @ Bet365 (Oddset är redigerat då 2.02 var fel skrivet.)
Spelstopp: 2009-09-20 15:00

Efter tre spelade matcher av säsongen står Cagliari utan vinst, man har lyckats skrapa ihop en oavgjord och två förluster. Senast förlorade man borta mot Fiorentina med 1-0.

Inter är obesegrade efter tre spelade matcher med två vinster och en oavgjord. I senaste matchen vann man hemma mot Parma med 2-0.

Francesco Pisano och Diego Lopez saknas i Cagliari idag.
Inter får klara sig utan Amantino Mancini idag.

Inter behöver tre poäng här för att inte tappa mark till Juventus i toppen, Juventus hade inga problem i att besegra Livorno igår och Inter behöver full pott idag.

Inter ska också vara det bättre laget här, lika så säger dagsformen en hel del om Inter chanser idag. Jag litar fullt ut på Inter idag och tror inte att Cagliari ska kunna ställa till det, dock känns det som en målsnål match och underspelet kan kanske också vara något, jag nöjer mig dock med bortaspelet som liras med måttlig insats.

Lycka till.