Fredagen bjuder inte på ett allt för lockande utbud, dock har jag hittat ett intressant drag som lockar till spel och som spelas natt till lördag. Häng med.

Newells Old Boys – Tigre
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.10 @ Bet 365
Spelstopp: 2010-08-21 00:15

Old Boys har spelat klart ok tills i senaste matchen när man föll mot bottenlaget San Lorenzo med 2-1 borta. Olds Boys har spelat 3-1-1 på dom fem senaste och har endast en förlust hemma denna säsong med 6-3-1. Laget återfinns på en sjätte plats.

Tigre blandar och ger och det lite väl mycket, man har haft en tung period ett tag nu men i senaste matchen lossnade det rejält då man vann borta mot River Plate med hela 5-1, River Plate ligger dessutom bara ett par placeringar under Tigre. 1-0-4 på dom fem senaste och man kan undra om det är på väg att lossna för laget nu. 5-1-3 borta denna säsong. Laget återfinns på en elfte plats i tabellen.

Old Boys för en hel del mål i sina matcher, laget har gjort 15 mål på dom fem senaste vilket är sanslöst, Tigre har å andra sidan gjort 7 men också släppt in 8. Sannolikheten att matchen slutar med en hemmavinst är ganska stor, desto större chans tror jag det är att matchen slutar med över 2.5 mål vilket gör att jag satsar måttlig insats på över.

Lycka till.