Dagen bjuder inte på mycket. Jag har hittat en intressant drag till natten dock. Två målglada gäng möts och det mesta talar för ytterligare en målfest. Häng med.

Figueirense – Santo André
Mitt tips: Över 1.5 HT
Insats: 5/10
Odds: 2.05 @ Expekt
Spelstopp: 2010-07-21 02:00

Figueirense ligger tvåa i tabellen inför denna match en poäng bakom ledande Náutico. Figueirense har spelat bra senaste tiden och är obesegrat på dom fem senaste med 4-1-0. Senast tog man en enkel seger borta mot bottenlaget Bragantino med 2-0. 3-0-1 hemma denna säsong.

Santo André ligger lite längre ner i tabellen och blandar och ger en hel del just nu. 2-0-3 på dom fem senaste och ena matchen spelar man hur bra som helst för att i andra totalt tappa. Senast tog man en fin hemmaseger mot Duque de Caxias med 4-1.

Figueirense har form det är det ingen tvekan om, Santo André tycks också vara på gång nu efter en tid med vikande form. Båda lagen gör en hel del mål för dagen, Santo släpper också in en hel del mål och jag tror vi kommer att få se en målfest inatt. Över 2.5 står så lågt som 1.45 vilket för det ospelbart, istället finner jag ett visst värde i oddset på över 1.5 i HT.

1-1 eller 2-0 i paus låter troligt och Figueirense står som segrare efter 90 minuter.

Lycka till.