Tisdagen bjuder inte på något särskilt, trots detta har jag hittat ett odds som är värt att testa i England. Häng med.

Scunthorpe – Reading
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.45 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-20 20:45

Scunthorpe ligger på nittonde plats i tabellen inför dagens match, man har tre poäng till godo ner till strecket med en match mindre spelad. Senast tog man komfortabel seger hemma mot Bristol City när man vann med 3-0. Laget har spelat ok senaste tiden även om man blandat bättre insatser med lite sämre. 2-0-3 på dom fem senaste och laget har denna säsong spelat 10-5-6 hemma.

Reading vann stort senast när man hemmaslog jumbon Peterborough med 6-0, man hade 4-0 redan i halvtid och lekte av andra halvlek. Laget återfinns på nionde platsen i tabellen. Man har blandat och gett senaste tiden. 2-1-2 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 7-4-10.

Scunthorpe har fortfarande problem med skador i försvaret, och det ser ut att man kommer att fortsätta ha dessa problem även i denna match.

Reading dras också med skador och man kommer att ställa upp med samma lag som spelade sist.

Reading måste ta tre poäng här om man ska fortsätta ha en ytterst liten chans till playoff, med tanke på senaste matchen verkar man ha farten att kunna fixa även denna även om det var mot jumbon man vann. Scunthorpe tror jag kommer få det svårt här mot ett taggat Reading, även om Scunthorpe inte är lätta hemma tror jag att Reading drar det längsta strået just på grund av motivationen, dagsformen men också att man är något starkare i grunden än Scunthorpe.

Oddset är klart spelbart i mina ögon även om det är bortamatch för Reading, uddamåls vinst låter troligt i en på förhand något jämn match.

Lycka till.