Lördagen ser riktigt lovande ut och jag har hittat en klart motiverad favorit som ska klara pressen idag. Ett lag med motivation mot ett lag som i praktiken inte har något mer att spela för denna säsong. Draget hittar vi i en av dom Engelska ligorna. Häng med.

Crewe – Notts County
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.20 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-20 16:00

Crewe återfinns i mitten av tabellen i League Two i England, laget har inte direkt imponerat senaste tiden och man har nu 1-3-1 på dom fem senaste. Hemma denna säsong har man spelat 6-4-8 vilket inte imponerar på mig. Laget har i stort sett inte mycket kvar att spela för denna säsong då man ligger hyggligt stabilt i mitten med gott avstånd till botten och helt avhängda från något i toppen.

Notts har senaste tiden spelat riktigt bra och man är inte långt efter topp 2 i tabellen, själva ligger man trea och man är obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0. I senaste matchen fick man 2-2 hemma mot Bournemouth som innehar andra platsen i tabellen.

Crewe kommer att sakna ett par spelare till denna match, där ibland finns det frågetecken för om bästa målgöraren Zola kommer att vara med från start i denna match.

Notts saknar också sin viktiga målgörare Lee Hughes i denna match.

Crewe är avhängt och formen är inte den bästa just nu, dessutom har man ett dåligt hemmafacit denna säsong och när man idag möter ett hungrigt Notts med betydligt bättre form och motivation får man det svårt. Notts är favoriter vilket man också ska vara trots bortplan. Borta denna säsong har man dessutom varit betydligt bättre än vad Crewe varit hemma.

Inget snack om saken här, trots att Lee saknas för Notts kliver jag in med måttlig insats här.

Lycka till.