Det blev bara två mål i matchen igår och det innebär insatsen tillbaka, inget minus i alla fall. Idag hämtar jag dagens drag från La Liga, det luktar målkalas och spelet är givet. Häng med.

Atletico Madrid – Barcelona
Mitt tips: Över 1.5 Halvtid
Insats: 5/10
Odds: 2.34 @ 10Bet
Spelstopp: 2010-09-19 19:00

Atletico Madrid har inlett säsongen riktigt bra, 2 vinster på två starter och 4-0 hemma mot sporting Gijón smakade fint. Inga problem i laget och man kan starta med en stark elva.

Barca har ju inlett lite trevande, vinst mot Santander i premiären för att sedan förlora mot Hércules senast. Pep har inte varit nöjd med lagets insats. Laget har fått kritik och Pep kommer nog att försöka se till att hans lag tystar kritiken ikväll. Barca är ju Barca och när allt stämmer är det inte många som slår laget. Inga problem med laget och en stark elva kliver in på plan ikväll.

Atletico Madrid vann mötet hemma förra säsongen, man kommer förmodligen att få det tufft ikväll men är absolut inte borträknade. Oddset på Barca vinst är totalt utan värde, att det blir mål tror jag precis som många andra att det blir. Över 2.5 står i runt 1.45 vilket inte går att spela på.

Tittar vi på tidigare möten lagen emellan så har det blivit mycket mål, oftast har målen kommit redan i första halvlek vilket får man att finna ett visst värde i över 1.5 i halvtid. Båda lagen kan göra mål och det skulle inte förvåna mig om vi får se minst två mål redan i halvtid.

Lycka till.