Helgen är här igen och med det ett riktigt fin dukningen av godsaker att välja bland. Idag ser det riktigt intressant ut och jag har hittat två starka vinnare som lockar till spel. Häng med.

Dep La Coruña – Espanyol
Mitt tips: 1
Insats: 3/5
Odds: 2.02 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-09-19 18:00

Coruna tog sin första seger i senaste matchen när man vann hemma mot Malaga med 1-0. Målet kom sent i matchen och matchen kunde lika gärna ha slutat 0-0.

Espanyol förlorade åter igen i senaste matchen hemma mot Real Madrid med 3-0, laget har inte tagit en enda poäng än i ligan och inte ett enda mål har man heller gjort.

Coruna är för dagen det starkare laget, man bjöd på riktigt fint motstånd när man mötte Real Madrid i första matchen denna säsong, man såg till att ta alla poäng hemma mot Malaga senast också även om det bar lite tur med i bilden då.

Hemma är man starka och till dagens match har man inga skador i laget och bästa tänkbara kan äntra planen ikväll.

Espanyol har inte sett särskilt övertygande ut i sina matcher hittills, lite trevande i formen, till dagens match har man dessutom en del skador som stör, Raul Tamudo, Ivan de la Pena och Shunsuke Nakamura saknas och kommer inte ens att resa med till matchen. Man har kallat in spelare från B-laget för att ersätta.

Visst hade Coruna lite problem med Malaga i senaste matchen, Espanyol saknar dock nyckelspelare idag och även om det kommer hyggliga ersättare från B-laget så ska det vara skillnad här.

Jag litar åter igen på Coruna hemma och lirar med måttlig insats.


West Ham – Liverpool
Mitt tips: 2
Insats: 3/5
Odds: 1.58 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-09-19 18:30

West Ham förlorade i senaste matchen borta mot Wigan med 1-0, i matchen dessförinnan fick man 0-0 borta mot Blackburn. Totalt på dom fyra senaste har man 1-1-2 och laget krampar en aning.

Liverpool ångar på i ligan och ser fortsatt starka ut, i senaste matchen vann man med fina 4-0 hemma mot Burnley. På dom fem senaste har man nu 3-0-2.

Det behövs ju ingen raketforskare för att förstå att Pool är det bättre laget och klart starkare för dagen, West Ham krampar i ligan och har svårt att bjud upp när det gäller.

För West Ham finns det klara frågetecken på Kieran Dyer, Jack Collison, och Herita Ilunga till dagens match, Dean Ashton och Luis Boa Morte kommer att missa matchen.

För Pool saknas Alberto Aquilani, Daniel Agger och Nabil El Zahr, Javier Mascherano ska vara tillbaka idag.

Ja vad kan man säga, Pool är en av favoriterna som ska hålla idag, jag lirar Pool och hoppas på en fin match framför tv:n ikväll.

Lycka till.