St. Pats hade inga problem med att vinna igår och tog till slut hem en enkel seger med 3-0. Idag har jag hittat ett bra spel från den Ryska Ligan där hemmalaget är helt under isen och motståndarna bör ta en promenad seger. Häng med.

Krylya Sovetov – CSKA Moskva
Mitt tips: CSKA Moskva -1
Insats: 5/10
Odds: 1.80 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-07-19 18:00

Krylya Sovetov går blytungt just nu i ligan, tidigare säsonger har man varit ett typiskt mittenlag men nu klarar man inte ens av att ligga i mitten av tabellen. Laget har inte spelat särskilt stabilt heller senaste tiden och det är knappt man klarar av att ta poäng mot dom andra bottenlagen. 1-1-3 på dom fem senaste och 2-1-3 hemma denna säsong. Laget har också tappat spelare och har idag just ingen spets kompetens i laget längre.

CSKA ligger desto bättre till och innehar tredje platsen i tabellen, vid vinst idag tar man sig upp till andra vilket man egentligen måste för att inte tappa mer till ledande Zenit. 3-1-1 på dom fem senaste och man blandar riktigt bra insatser med klart dåliga. Senast blev det bara 1-1 hemma mot bottenlaget Saturn vilket var riktigt uselt. 4-0-1 borta denna säsong.

Krylya Sovetov går tungt, man radar upp förlust efter förlust och mycket talar för att man åker på en ny ikväll. CSKA är klart bättre och har också en helt annan stomme i laget, man har både form och styrka och med tanke på den usla insatsen senast ska det inte bli något annat än en storvinst ikväll.

Tidigare möten lagen emellan har CSKA tagit ganska enkelt och jag tror vi kommer att få se något liknande ikväll också, 2-0, 3-0 låter som troliga slut resultat. Jag spelar alltså CSKA -1 ikväll.

Lycka till.